Anny87 » Specials » Internet marketing
Anny87: Informatie van A tot Z

Een special over internet marketing: SEO en promotietips

Een special over internet marketing: SEO en promotietips Internet marketing: het is een bekend begrip. In deze special worden alle ins en outs van internet marketing belicht. Van zoekmachine marketing tot tips en trucs voor website promotie.

Wat is internet marketing?

Internet marketing wordt ook wel online marketing genoemd. Het is het 'marketen' van producten of diensten op het internet.

Welke soorten internet marketing zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten internet marketing. Er is bijvoorbeeld e-mail marketing. Hiermee worden e-mails verstuurd aan een bepaald aantal ontvangers. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld een maandelijkse nieuwsbrief, of een maandelijkse aanbieding. Ook zoekmachine marketing is populair. Er zijn verschillende strategieën om hoog te komen in de zoekresultaten van de zoekmachines.

Waarom internet marketing, en niet gewone marketing?

Allereerst is het internet natuurlijk veel goedkoper dan het inzetten van de traditionele media. Je kunt gemakkelijk de beoogde doelgroep bereiken met internet marketing, doordat doelgroepen op diverse websites te vinden zijn. Voor de doelgroep tieners zijn bijvoorbeeld de websites van muziekzenders en glossy tijdschriften populair. Het internet heeft nog meer voordelen. Doordat het internet tamelijk laagdrempelig is, kan de doelgroep gemakkelijk bereikt worden en kan ook worden ingespeeld op reacties van consumenten. Met traditionele media is dit vaak wat lastiger. Je kunt je campagne telkens bijstellen, doordat er statistieken bekend zijn. Zo kunnen campagnes snel worden aangepast om nog beter te kunnen werken.

De artikelen in deze internet marketing special

Internet marketing is ideaal, zowel voor kleine als voor grote bedrijven. Met de volgende artikelen kan iedereen met een eigen website zien wat internet marketing kan betekenen.
SEO, is dat een ziekte?

SEO, is dat een ziekte?

SEO, wat is dat? SEO staat voor Search Engine Optimization. SEO teksten zijn teksten die uw positie in zoekmachines verbetert. Dit artikel leert u de do's en dont's van het schrijven van SEO teksten.
Tips om je website onder de aandacht te brengen

Tips om je website onder de aandacht te brengen

Tegenwoordig is het niet alleen belangrijk een website te hebben, maar is het juist belangrijk die onder de aandacht te brengen. Website promotie is niet moeilijk, u krijgt veel bezoekers erbij door e…
Zoekmachine marketing, hoe en waarom?

Zoekmachine marketing, hoe en waarom?

Zoekmachine marketing, het klinkt hip. Wat is het, en nog belangrijker: hoe werkt dat precies? Dit artikel laat u een klein gedeelte zien van zoekmachine marketing, in heldere taal.
Gepubliceerd door Anny87 op 30-09-2009. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!